Quick Find:

Advanced Search
Languages:
Magyar  Angol  
 
Shopping Cart 0 items


Categories
|- FLARM
-- Books
|- Gifts
`- Other
Information
Tell A Friend
Add your frien's email address!
Top » Catalog » For your airplane » Surface care and cleaning » POLYSPEC01
Car-Lack Speciális tisztító

[POLYSPEC01]    5.720 Ft 
Ajánld ezt a terméket ismerőseidnek:
Facebook
Twitter
Iwiw
Startlap
Google BookmarkA speciális tisztító egy koncentrátum, iparban, autókon, yachtokon és repülőgépeken és háztartási felületeken való hatékony de kíméletes tisztításhoz. Hatékonyan távolítja el az ásványi, állati és növényi zsírokat, olajokat, nikotint, kormot, ipari és környezeti szennyeződéseket.
Alkalmazható műanyag, repülőgép, yacht, lakókocsi, lakóautó, garázs, króm, lakkozott, üveg, padló, páraelszívó ernyő felületeinek tisztítására.
A speciális tisztító szénhidrogén mentes, és alkalmas minden lúg álló felületre (nem vas fém felületek esetén az első használat előtt próba javasolt)

Használat:
A szennyeződés mértékének függvényében alkalmazza tisztán, vagy legfeljebb 1:20 hígításban, és vigye fel a saját pumpájával, vagy nagynyomású mosóval. Amint a kosz láthatóan elvált a felülettől, öblítse le bő vízzel. Ne alkalmazza közvetlen napfényben, vagy forró felületeken. Ne hagyja megszáradni. Nem ionos és kationos kationos tenzideket, oldószert, színezéket és illatanyagot tartalmaz.

Gyermekektől elzárva tartandó!
Bör irritáló
Ne lélegezze be a permetet
Szem és bőrkontaktus kerülendő, súlyos szemsérülést idéz elő
Szembe kerülés esetén öblítse ki bő vízzel, és azonnal forduljon orvoshoz
Viseljen védőruhát, védőkesztyűt és védőszemüveget


A termék raktáron van, 2-4 munkanappal a rendelés után már fel is kenheted!
A szélvédő lezáró sikeresen alkalmazható otthoni kemény felületeken: üveg zuhanykabin, csempe, tükör, gyorsan szennyeződő ablakok külső felülete.

FIGYELEM! A szélvédő lezárót ne használd műanyag, festett, és plexi felületeken. A repülőgép szélvédőjére és egyéb plexi felületekre ajánljuk a ClearView Plexi tiszító és ápoló, valamint a Plexus termékünket, a repülőgép festett felületeire pedig a Poly-Lack Nanotechnológiás felületápolót.

Alkalmazás:
A kitt két 200 ml-es flakonból áll.
1. Speciális üveg tisztító (Glass-Grundreiniger)
2. Szélvédő lezáró (Gasversiegelung)

Mivel a felület teljesen tiszta kell legyen, főleg wax, zsír és szilikon mentes, a szélvédő lezáró alkalmazása előtt alaposan meg kell tisztítani. Főleg a szélvédőt a kezelés előtt az általános tisztítás után mindenképpen meg kell tisztítani a speciális üveg tisztítóval.

A speciális üveg tisztító komponenst egy pamut kendővel kell felvinni (például a Poly-Lack kendő) erőteljes, átfedő, körkörös mozdulatokkal. Kb. 5-8 perc száradás után egy látható szürke filmréteg jelenik meg. A maradékot le kell törölni. Erre legalkalmasabb egy nagy felületű mikroszálas kendő (például Poly-Lack mikroszálas kendő). Erős szennyeződések esetén - például vízkőfoltok - meg kell ismételni a tisztítást.

Gyermekektől elzárt helyen tartandó. Szembe nem kerülhet. Fagymentes helyen tárolandó.

A tisztítás után vigye fel a felületre a szélvédő lezáró komponenst egy tiszta és száraz papírtörölközővel, takarékosan de alaposan. Hagyja száradni 10 percig. Nedvesítse be az ablakot tiszta vízzel, majd tisztítsa le a maradékot.

Megjegyzések a minél teljesebb eredmény érdekében:
Az ablaktörlőt kizárólag bőséges mennyiségű ablakmosó folyadékalk almazásával használja, hogy elkerülje a felcsapódó vízből hátramaradó ragadós maradványokat. A szélvédő lezáró felvitelénél kerülje a festett felületeket. A nem üveg felületekről azonnal távolítsa el a folyadékot egy száraz papírtörlővel. 0 celsius fok alatti hőmérsékletben a folyadék nem alkalmazható.

Ajánlás:
Kezelje a szélvédőt 2-3 havonta, a többi ablakot és felületeket 4-6 havonta.

Gyermekektől elzárva tartandó!
Isopropanolt tartalmaz. Nyílt lángtól és gyújtó hatású eszközöktől tartsa távol, és ne dohányozzon. Szembe kerülés esetén bőséges folyó vízzel öblítse ki! Lenyelés esetén kerülje a visszaöklendezést, és azonnal forduljon orvoshoz, akinek mutassa meg a csomagolást és ezt a használati utasítást!

A termék raktáron van, 2-4 munkanappal a rendelés után már fel is kenheted!
Quantity:


osCommerce