Gyorskeresés:

Összetett keresés
Nyelvek:
Magyar  Angol  
 
Bevásárlókosár: 0 cikk


Kategóriák
`- Egyéb
Információk
Ajánlja a lapunkat
Irja be ismerőse e-mail címét!
Főoldal » Katalógus » Repülőgép » Felületápolás, tisztítás » POLYGLAS01
Szélvédő lezáró kitt

[POLYGLAS01]    6.002 Ft 
Ajánld ezt a terméket ismerőseidnek:
Facebook
Twitter
Iwiw
Startlap
Google BookmarkA rendkívül sima felület képzésének köszönhetően, a szélvédő lezáró kitt nagyban csökkenti a jég (ónos eső), kosz, olaj, rovarok és hó megtapadását az autó szélvédőjén. A felület víztaszító, így a nedvességet gömb formába kényszeríti, így az már kis sebességnél is gyorsan legördül a szélvédőről. Ennek köszönhetően sokkal jobb lesz a kilátás, csökken az ablaktörlő használatának szükségessége, és csökken a szélvédő valamint a többi ablak és a tükrök, fényszórók (csak üveg) szennyezettsége, ami különösen fontos például éjszakai szállítókocsizásnál.

A szélvédő lezáróval kezelt üveget könnyebb tisztítani. A szennyeződések - még a jég is - kötődés nélkül ül a felületen, így könnyedén eltávolíthatóak. A szélvédő lezáró érzékelhetően csökkenti az ablaktörlő lapátok elhasználódását.

Az általános szélvédőmosó és fagyálló szélvédőmosó folyadékok használata nem befolyásolja a termék tartósságát.

A szélvédő lezáró sikeresen alkalmazható otthoni kemény felületeken: üveg zuhanykabin, csempe, tükör, gyorsan szennyeződő ablakok külső felülete.

FIGYELEM! A szélvédő lezárót ne használd műanyag, festett, és plexi felületeken. A repülőgép szélvédőjére és egyéb plexi felületekre ajánljuk a ClearView Plexi tiszító és ápoló, valamint a Plexus termékünket, a repülőgép festett felületeire pedig a Poly-Lack Nanotechnológiás felületápolót.

Alkalmazás:
A kitt két 200 ml-es flakonból áll.
1. Speciális üveg tisztító (Glass-Grundreiniger)
2. Szélvédő lezáró (Gasversiegelung)

Mivel a felület teljesen tiszta kell legyen, főleg wax, zsír és szilikon mentes, a szélvédő lezáró alkalmazása előtt alaposan meg kell tisztítani. Főleg a szélvédőt a kezelés előtt az általános tisztítás után mindenképpen meg kell tisztítani a speciális üveg tisztítóval.

A speciális üveg tisztító komponenst egy pamut kendővel kell felvinni (például a Poly-Lack kendő) erőteljes, átfedő, körkörös mozdulatokkal. Kb. 5-8 perc száradás után egy látható szürke filmréteg jelenik meg. A maradékot le kell törölni. Erre legalkalmasabb egy nagy felületű mikroszálas kendő (például Poly-Lack mikroszálas kendő). Erős szennyeződések esetén - például vízkőfoltok - meg kell ismételni a tisztítást.

Gyermekektől elzárt helyen tartandó. Szembe nem kerülhet. Fagymentes helyen tárolandó.

A tisztítás után vigye fel a felületre a szélvédő lezáró komponenst egy tiszta és száraz papírtörölközővel, takarékosan de alaposan. Hagyja száradni 10 percig. Nedvesítse be az ablakot tiszta vízzel, majd tisztítsa le a maradékot.

Megjegyzések a minél teljesebb eredmény érdekében:
Az ablaktörlőt kizárólag bőséges mennyiségű ablakmosó folyadékalk almazásával használja, hogy elkerülje a felcsapódó vízből hátramaradó ragadós maradványokat. A szélvédő lezáró felvitelénél kerülje a festett felületeket. A nem üveg felületekről azonnal távolítsa el a folyadékot egy száraz papírtörlővel. 0 celsius fok alatti hőmérsékletben a folyadék nem alkalmazható.

Ajánlás:
Kezelje a szélvédőt 2-3 havonta, a többi ablakot és felületeket 4-6 havonta.

Gyermekektől elzárva tartandó!
Isopropanolt tartalmaz. Nyílt lángtól és gyújtó hatású eszközöktől tartsa távol, és ne dohányozzon. Szembe kerülés esetén bőséges folyó vízzel öblítse ki! Lenyelés esetén kerülje a visszaöklendezést, és azonnal forduljon orvoshoz, akinek mutassa meg a csomagolást és ezt a használati utasítást!


A termék raktáron van, 2-4 munkanappal a rendelés után már fel is kenheted!
Mennyiség:


osCommerce